Bra tips

Brutal städning

Omgång 6 tror jag med att kasta saker! Jag har successivt rensat, rensat, rensat på saker till den nivån att jag snart behöver rensa ut bland pennor. Hur många pennor behöver jag egentligen?

Nyligen så blev jag bekant med Konmari metoden, vilket sedan visade att använt mig av hela livet utan att veta om det. Jag kan verkligen inte gå runt i kläder som jag inte känner mig glad i. Därför händer det inte att jag använder kläder från gymnasiet trots att dom passar.

Mycket har jag sålt bort, skänkt, återvunnet osv….

Det är som om jag ömsar skit på gamla saker och för att få det fräscht! Ska man göra det så här noggrant tar så det flera månader, då även förrådet räknas in. Man behöver, i alla fall jag, gå tillbaka till samma låda och bli modigare på göra av med ännu fler saker.

Städningen är  tidskrävande då det är många lister  och ytor som behöver torkas av. Jag har till och med torkat utsidan av min ytterdörr. Jag ska nog även beställa in städhjälp för badrummet för få det till en högre nivå, samt fönsterputs. Jag kommit fram till att det känns extra bra att städa med ekologiskt städmedel och jag kan tipsa om Västerbottenssåpa rabattkod det känns bra att städa utan kemikalier.

Jag ska även kasta vissa möbler med, köpa kuddar, täcken, påslakan, handdukar, diskställ, stekpanna. Känslan att få kasta saker när jag är lite stressad känns så bra och känslan och få gå runt och shoppa nytt och ha plats för sedan känns ännu mer befriande och i helgen ska jag shoppa nya saker.

Jag vill köpa en beige rock bland annat så det ska bli spännande att se vad Köpenhamn erbjuda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.