Bor du stort och flyttar ofta unna dig flyttfirma

I Dalarna får du betydligt mycket mer för pengarna och kan unna dig att flytta och bo större. Faktum är att jag planerar i framtiden att köpa mig något större boende vid vattnet för att jag vill känna på känslan att bo riktigt stort. Det största jag bott i var runt 300 kvadratmeter och det var exklusive källare. Det var ganska så litet för vara hus men vi rymdes ganska bra då det var sekelskift och super högt till tak. Jag kan inte undgå att jämföra mot en jag dejtade lägenhet här på Östermalm som var 180 kvadratmeter och den var 3 rum och kök som kändes normalt stor, det man vill ha när i alla fall jag tänker en 3 rum och kök. Ja som ni hör föredrar jag större ytor. 

Jag är extremt redo att flytta från min lägenhet så jag har redan sorterat ut allt onödigt inför kommande flytt. Jag kommer inte flytta själv utan jag kommer anlita en flyttfirma i Dalarna.

Jag vill inte ringa till min stackars pappa och be om hjälp med flyttan, han är för gammal han behöver inte slita ut sig i onödan. Tänk alla föräldrar hur ofta dom får hjälpa sina barn att flytta? Min pappa har hjälp mig 2 gånger! 

Däremot är min pappa otroligt bra på händiga saker, välja material renoveringar i god kvalité. Han kan verkligen hur man ökar värdet på boenden! Så det är värt att köpa renovera, packa ner allt, flytta sakerna med flyttfirma för sen börja om och om igen. Så gör en vän till mig, jisses vad hon flyttat, minst 2 gånger per år. 

Här kan ni se mig i en stor våning, den var så stor att man kunde gå vilse. Det är ett tecken på att det börjar bli lagom stort! Det kan säkert tyckas att jag har fantasidrömmar här, men då ska tilläggas att jag älskar herrgårdar, slott och sekelskift. 

4 reaktioner på ”Bor du stort och flyttar ofta unna dig flyttfirma

 1. ”Jag kommer inte flytta själv utan jag kommer anlita en flyttfirma i Dalarna.” Så du planerar att flytta till Dalarna?

  1. hej, nej men det var ett sponsrat inlägg och jag glömde se att det handlade om dalarna så. Men flyttfirma är alltid relevant!

 2. Ja, en flyttfirma är ju betydligt smidigare, och behöver inte vara speciellt dyrt!

  Jag räknade efter en gång hur många gånger jag flyttat med familjen eller själv, och fick ihop det till 20 gånger! Men nu har jag bott på samma ställe i nästan exakt 10 år!

  1. Ja precis om man läser på, sen så kan man skada sig om man inte kan det här med lyfta rätt. Jag brukar bli helt sänkt av storstäda, så det vore intressant hyra in städhjälp med vi flytt.

   Oj, 20 gånger det var inte lite det, skönt du rotat dig nu. Ska räkna på mina gånger, det är 6 gånger för min del. Så nu är jag verkligen sugen på flytt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.