Bra tips

Alltid stylat hem redo för försäljning och flytt

Att spara ihop stora summor med pengar kan vara både svårt och tidskrävande. Att bara pengar på konto utan någon strategi är ingen som kommer ge dom större summorna som om du vill bli ekonomisk fri.

En vän till mig hon lever nästan sitt liv i en kappsäck då hon flyttar nästan lika fort som när hon flyttat in nya boendet. Oftast bor hon bara i sin lägenhet 1-3 månader för att sedan sälja den vidare och gå med vinst. När man hälsar på hos henne är det alltid så fräscht. Möblerna är helt nya, det finns inget onödigt plotter i hemmet. Hennes hem känns som om det är stylat av en inredare. Det är fördelarna med att flytta ofta är man rensar ut allt onödigt och lär sig om inredning!

När man har som extra inkomst att köp och sälja bostäder för att göra snabb vinst och återinvestera då flyttar man mer än genomsnittet.

Först undrade jag hur hon orkade hålla på och flytta 1-4 gånger per år, men givetvis hon använder sig av en flyttfirma i Västerås.

I början använda hon sig av en stylist inför försäljning men numera göra hon allt själv. Det verkar verkligen vara ett roligt extra jobb hon har och det är något jag kan se min göra mer i framtiden.

Jag tror att jag skulle kunna bli ganska bra på inredning då jag ganska så bra på vilka trender som råder inom inredning och har ett öga för proportioner.

posters-prints-woman-portrait-poster-2_600x Papertown.se

Just nu ska det vara Pampas blommor, mer beige än någonsin och Flos lampor. Såg för övrigt en ganska så spännande tjänst och det var att man kan hyra möbler av en firma som levererar dom. Själv hade jag nog gått ihop med en likasinnad vän och köpt gemensam styling.

Oftast när man säljer ett boende som man renoverat går man minst 100 000 plus, tiden man lägger ner är inte så mycket om man jämför med att arbeta ihop samma summa. Man kan nämligen bolla detta på sidan av heltidsarbete om man har bra byggarbetare som är självgående. Målet är att successivt trappa upp till större och större boenden efter några flyttar. Dvs göra en bostadskarriär!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.