Bra tips

Smarta larm som går att ta med vid nästa flytt

I samarbete med Somfy.se

I snitt flyttar vi svenskar ca 10 gånger på vår livstid och det är en del faktiskt och flyttar man ofta kan det bli dyrt om man ska behöva köpa nytt larm vid varje gång. Detta får mig att tänka på hur många gånger jag själv har flyttat i mitt liv, så nu jag tänkte ska räkna ut det.

1:föddes bodde city, 2:bodde strax utan för city, 3 vid 7 års ålder till Kneeipen, 4: Flyttade hemifrån Lindövägen, 5: Kungsgatan, 6: Stockholm 2008 Helenelund, 7: Solna Haga, 8:Zinkensdamm kort period, 9: Hornstull kort period, 10: Årstadal kort period, 11: Örnsberg kort, 12: Karlaplan och här har jag bott nu i många år. 12 gånger, wow det var mycket och allt förutom Kneeipen och Karlaplan har varit ställen jag trivts på för det anser som  mer ”fina områden. Att flytta runt är ju väldigt typiskt Stockholm och jag vet vissa som flyttat runt 4 gånger på ett år, det är inget liv att leva enligt mig.

Ett lyxigt Hermes-vardagsrum går inte av för hackor

Väljer man att rota sig och samla på sig dyra ting som man gärna inte vill bli av med kan det vara bra att ha ett larm för att skydda sina tillhörigheter. Nuförtiden är det så modernt att du kan sköta dina larm via din mobil telefon via appen:Somfy Protect. Det gör att vart man än befinner sig i världen kan  känna att ens hem är tryggt då man kan se vad som sker i hemmet och arbeta förebyggande för att upptäcka inbrottsförsöken innan dom sker.  Detta verkar vara känns larm från känns tryggt och high-tech jämfört mot det larmet vi hade back in the days som endast var på ytterdörren. Vem som helst som gör inbrott lär väl undvika den dörren om det finns fler ingångar eller varför inte ett fönster?


Olika larmfunktioner att ha i hemmet är tex:

  • IntelliTAG säkerhetssensor på dörrar/fönster
  • Trådlös inomhussiren
  • Key fob, larma av Home Alarm-systemet med din nyckelring
  • Ansluta fler Home Alarm produkter
  • Säkerhetskamera

Smartalarm från Somfy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *