Skönhet

Beställt massor av rakblad online

Är ni som mig som gärna köper era rakblad till billigaste pris och gärna vill ha dom bästa rakbladen att raka benen med?

Sådan är jag i alla fall så nu har jag köpt hem hela sortimentet av rakhyvlar för kvinnor för att kunna göra ett eget bäst i test på rakhyvlar för kvinnor! Personligen så uppskattar verkligen att läsa recensioner på vad som är bra innan jag köper hem och jag tycker inte jag hittat kommit fram till vilken modell jag gillar mest från Gillette. Genom mina år har jag provat olika systemrakbland från Venus som det så fint heter i fackspråk, men när det väl är dags köpa nya har jag glömt bort vad jag tyckte om dom jag provat hittills så nu tar jag alla på som fanns i sortimentet hos Shaver och testar samtidigt! 

Det blev väldigt mycket rakblad som kommer här inom kort, alltid bra att ha en låda hemma redo. Räknade ut med huvudräkning att jag sparade in hel del med pengar för enligt price runner hade denna sajt väldigt bra priser. Väljer man att handa i butik som tex på Hm som många gör kan man verkligen spara stora pengar via nätet. Jag har inte handlat i butik på 2 år för sist jag köpte köpte jag en stor beställning då med.

Venus divine Rakblad 4-p Venus

Shaver.se 119kr vs ICA 134,90

Återkommer med mitt bäst i test på rakblad inom kort 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.