Skönhet

Bäst i test på rakblad från Gillette

Är ni som alltid undrat vilket rakblad från Gillette som är bäst? Och vad som skiljer dom åt?

Det har jag gjort väldigt länge och när jag stått där i butiken har jag försökt minnas vilka rakblad jag köpte sist, gången innan det för att köpa hem det ultimata denna gång. Därför tänkte jag att det kunde vara roligt att köpa hem lite rakblad från Shaver.se som efter jag googlat runt hade riktigt bra priser i deras e-butik och  jag såg såklart i efterhand att man kunde ha fått ytterligare 2,8% med cashback med Bonusway.

Det fick bli Venus Embrace, Gillette Venus, Venus Divine Sensitiy då det var det i lager

Rakbladen till Gillette Venus Divine Sensitive har 3 stycken Intensive Moisture-remsor innehållande botaniska oljor som smörjer och gör att du får en riktigt nära rakning utan irritation och röda prickar.

Gillette Venus är den första 3-bladsrakhyveln. Rakbladen har en skyddande dyna för att ge en skonsam och nära rakning. En blå remsa som bleknar med tiden visar när det kan vara dags att byta rakblad. Fungerar utmärkt för att raka benen, under armarna, bikinilinjen och intimrakning.

Gillette Venus Embrace är Gillettes fembladiga raksystem för kvinnor. De fem bladen och kassettens upphängning hjälper dig att komma åt där du vill. Skyddande dynor som även återfuktar och ger ett väldigt bra glid.

 

Här är mitt test av rakhyvlar , jag rakade med lite rakmousse till detta.

Gillette Venus Divine Sensitive, pris: 129kr för 4-pack

Den här rakar rätt nära, men dock sämst nära av dom tre jag testade, när jag rakade benen fick jag dra 2-3 drag för få slätt. Blev inte aldrig helt nöjd med hur slätt det blev då den det kändes som om bladen inte smekte huden helt.

Betyg: 1/3

Gillette Venus Embrace, pris 189kr 4-pack
Här pratar vi en rakhyvel som rakar nära, klarar alla strån, benhår och armhåla hår som är grövre. På benen kan man känna sig nöjd med ett drag.  Detta rakblad är större med 5 blad och yes det medför färre drag, dock högre pris.

3/3

GILLETTE VENUS pris: 109kr 4-pack

Denna kom på andra plats när det kommer till att rakna nära, mycket prisvärd. Den klarade grova hår bra! ca 2 drag för få slätt på ben. Klarade grova hår bra!

2/3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *