Karriär

Fira dom små framstegen

Visste du att endast 5 % når sina mål för att dom sätter inga fasta mål? Ska man nå sina mål så behöver man skriva ner dom eller åtminstone sätta ett datum när man vill uppnå dom. Vi människor är så att vi gärna skjuter saker till framtiden och vi behöver deadlines för att bli mer motiverade.

Emma Jennie och jag firar för vi nått vårt första mål med nå 2000 på Facebook på vår Shopping grupp

Tal om mål, jag håller på att spara till en utlandsresa i vinter och nu testar jag på en app som heter Dreams. Jag för jag över pengar när jag har sparat in pengar på att göra Smarta val. Tex att ta ett mindre glas ute eller att inte ens gå ut och ta några glas.

Att spara pengar kan kännas så tråkigt och omotiverande och det är roligare att spendera pengarna. Men det kan även bli en sport över hur ”smart i vardagen” man kan vara. Jag har bestämt mig att spara 50 kronor om dagen.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *