Karriär

Jag tar bort eller minskar det som tar onödigt tid

Jag håller på att gå igenom vad mina tidstjuvar ligger och hur jag minimerar eller raderar dom helt. Ni vet hur saker kan ligga i bakhuvudet och som säga, jag borde göra det här, kolla av det där. Vad slösar jag min tid på och varför räcker den inte till det viktiga?

  • Jag har kommit fram till att jag behöver dra ner på sociala medier, så jag har två Instagram konton som jag kommer radera för två sajter. (Ej mina privata)
  • Det har blivit lite spretigt i mitt bloggande, jag kan inte satsa på både Lifestyle, skönhetsbloggare + inredning det går inte bli bäst på alla 3. Då alla är inte på samma sajt, det hade varit en annan för lifestyle är brett.
  • Jag köpt bullet boken nu som jag bloggat om, ska bli spännande att testa!

Slutrenset här hemma..

Hemmet är snart färdig rensat och snart jag ska ta en ytterligare sväng till förrådet och vara brutal. Jag ska beställa Tipptap som kommer och hämtar sakerna till tippen och det ska bli otroligt spännande att se hur mycket utrymme som kan frigöras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.