Uncategorized

Att börja träna online med en Pt-online

Hej mina kära läsare, hoppas allt är bra med er? Nu när hösten är här och det blir mer tid inomhus och mindre vardagsmotion så kände jag att det var på tiden att testa på att träna med en pt-online med tillhörande kostplan. Sommaren var trevlig och det blev nog lite för få var runt Djurgården och gymmet så formen är inte helt på topp.

Nu behöver jag bli motiverad, få struktur och enkel kostplan för att tappa några kilo. Jag blev därför väldigt glad över att jag kom på iden att prova Pt-online med @Pt-Staffan som jag följt länge på Instagram samt träffat på flertal event.

Staffan har med sina inspirerande videos lärt mig massor av bra tips inom kost och hälsa. Jag testade en gång en pt-online tjänst via bloggen som dessvärre inte var på svenska och det var ingen ”verklig människa” bakom appen.

Så med denna pt-online jag valt är det Staffan som gör mitt kostschema och sätter upp vilka övningar jag ska göra. Nu har jag börjat med kostschemat och nästa vecka ska jag gå på ett pt-pass och därefter ska jag få mina träningsövningar i appen jag kan utöva på gymmet själv.

pt-online

Jag har vägt in mig och skrivit in mina mått och laddat upp bilder i pt online appen. Jag måste säga att jag såg den riktiga sanningen när jag laddade upp bilder bakifrån för jag är en sådan person som lägger på mig på ryggen och magen, sen är jag smal på övriga ställen. Beroende på vilken kroppsform och mål vi har så anpassas allt för en själv.

Jag vill ha snabba resultat

Det är svårt att tappa vikt och det sker hela tiden, jag har trevat själv ett tag men för mig vet jag att äta kalorisnål kost och med rätt fördelning mellan, fett, protein och kolhydrater är det som funkar 100% på mig. Då tappar jag 0,5-1 kg i veckan. Jag har testat detta koncept 2007 och det ar otroligt effektivt.

Det du behöver för komma med Pt-online igång är:

  • Våg
  • Måttband
  • Matvåg
  • Träningskläder
  • Vilja!

Om man vill kan man välja köra hela paketet med pt-online som jag gör!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *