Att börja med matkassar i djungeln

Sponsrat inlägg med matkasse.nu

Går du i funderingar om att börja med en matkasse? Det finns en uppsjö av det och för att underlätta det finns det en smidig sajt som heter Matkasse.nu som listar alla som bästa matkassarna på marknaden allt för att du ska spara tid samt få dom bästa rabatterna på din första matkasse

Vill man testa många olika matkassar för hitta sin favorit kan man sätta i system att testa och det är nämligen så att som förstagångskund får man extra bra pris och nyfiken att testa runt kan man spara in ännu mer pengar. Största anledningen varför många sparar pengar med att köpa matkassar är för att matsvinnet minskas då maten levereras med recept och anpassat för visst antal personer i hushållet. Många köper mat för att få det är roligt att få möjlighet på ett enkelt sätt att testa nya recept utan behöva leta runt i en hel affär, det är därmed tidsbesparande och att få se alla matkassar i en matkasseguide är lättöverskådligt.

 

Vad är då fördelarna med matkassar och att handla mat på nätet?

  • Du spar tid då matvarorna och recepten är färdigpackade för avhämtning eller hemleverans.
  • Matsvinnet minskar till ett minimum samtidigt – du sparar både pengar och miljö.
  • Det blir enkelt att utforska nya maträtter och eller att enklare komma igång med en exempelvis nyttigare och eller grönare mathållning.
  • Du spar tid då matvarorna och recepten är färdigpackade för avhämtning eller hemleverans.
  • Idag finns det matkassar för allt mellan 1 till 8 personer. Något för alla hushåll!

Jag räknade ut att provar man alla kassar som finns på hemsidan så borde man spara ungefär 2500kr eller med då vissa rabatter är baserade på procent och vissa är på belopp. Men man kan säga i snitt 99-400kr rabatt på alla matkassar 🙂

Yes box, det är utgifterna som är det viktigaste att ha koll på om. Det man sparar in kan man med fördel lägga undan på ett sparkonto och sedan unna sig äta ute, resa och andra lyxigare aktiviteter!

Kommentera