Bra tips

Appar i mobilen som förenklar livet

Jag har några appar i min mobil som jag inte kan klara mig utan och nu vill jag berätta om dom för dig så att även du kan förenkla din vardag precis som jag gjort.

 

Appar för ta hand om online shopping

Härom dagen så postade jag några storys om appar som förenklar mitt shopping liv. Jag shoppar en hel del online och använder mig därför av appar som: Mina paket, Buddbe som gör hemleverans och Postnords egna app. Det gör att jag har koll vilka paket jag hämtat ut, returnerat eller inte. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle behöva hjälp att hålla koll på mina beställningar jag gjort online, men det har verkligen ökar mycket på senaste tiden och det har blivit en stress för mig att veta vad jag köpt. Samt med alla leverans via bloggen och så vidare. Ni måste ladda ner dess!

Just Postnords app gör det möjligt att hämta ut paket med Bankid och du kan låta vänner hämta ut dina paket med, vilket är super om du exempelvis är sjuk och inte har möjlighet hämta ut dina leveranser.

Matleverans med Wolt app, få 50 kr med koden: Missjennie

Appar för Mat med hemleverans

Vad gjorde vi innan dessa appar, wow vad dom underlättat mitt liv. Jag använder detta minst en gång i veckan! Älskar även app för handla i mataffären så smidigt!

 

Online butikers egna appar

Jag trodde inte jag skulle börja ladda ner butikens egna appar och handla via, men det är verkligen super smidigt. Här kan jag skrolla och lägga i kundkorgen som favorit och när jag väl loggar in på datorn för göra en massbeställning så finns allt sparat och jag kan shoppa online effektivt. 

Dessa appar i mobilen är dom jag använder mest skulle jag säga, här är en bra lista jag fann med fler bra appar som är bra att ha jag skulle säga att jag har varje app på denna topplista. Så ni förstår att jag tycker om appar, men det är verkligen så smidigt.

Jag till och med laddar ner appar på min dator i form av Chrome extensions appar, är du nyfiken så kika på chrome web store. De flesta är gratis dessutom. Det finns många bra som jag använder i mitt yrke inom marknadsföring men även när jag shoppar online. Jag är nyfiken testa “bookmark extensions”. Detta är lite av en ny värld för mig att se vad som finns att prova för förenkla mitt dagliga surfande på dator. Så det fanns en extension som heter Savelist som sparar alla favoritprodukter från olika butiker som du sett online. “ Your only wishlist for every online store – Save products you like in one place”.

Nej ska jag runda av detta blogginlägg men jag kommer definitivt skriva ett blogginlägg inlägg om detta ämne för det är så spännande! 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.