Bra tips

Minimera utgifterna och öka intäkterna

Skärmavbild 2017-02-25 kl. 23.26.21

Ni som läser min blogg vet att jag uppskattar att spara in pengar på att handla smart, på det lyssnar jag på många poddar med framgångsrika människor berättar om vägen till rikedom och det alla har gemensamt är minimera utgifter och satsa på långsiktigt än bara kortsiktig lycka.

framgångspodden

Det var någon som skrev på min blogg att ”vad spelar det för roll om man spar in pengar på shoppa online, det var inte så dom rika blev rika utan det var på investeringar”. Jag säger att den personen har helt fel, vi människor vi har ett behov av kläder/saker varje år och det är oundvikligt att inte behöva lägga ut pengar på det.

parfym

Arbetar man och har en fast lön, då får man in sin lön och inget mer. Då är det ännu mer viktigt att tänka på utgifterna. Rabattkodsidor är en sida som man efter man hittat butiken man vill shoppa i snabbkollar om det finns någon tillgänglig rabatt att klistra in i check out. Men man kan även ta del av erbjudande, som tex har Nordicfeel 100kr rabatt på när man ska köpa parfym, perfekt!

 

Använder du linser? Här är en rejäl utgift som går att spara in på hos Lensway, årsavgifter, vätskor gånger antal år. Det blir en väldigt mycket pengar. You do the math!

 

Som skönhetsbloggare vill jag ständigt vara ajour och testa det senaste inom skönhet, det kan hända att jag går i butikerna på stan och botaniserar eller läser en skönhetsrecension som känns så äkta och bra att jag slår till och köpa min skönhet online och hos Rabattkod kan jag se nästan alla skönhetsbutikers erbjudande och ta det som passar bäst för tillfället.

nordicfeel

Just nu har Eleven tex 70% på kampanjer, det är snart påsk här och i mitt påskägg skulle jag gärna ha fyllt med massor av skönhetsprodukter. Läppglans i olika färger, parfymer etc, färgglatt precis som godis men mer användbart!

babor påskägg

Jag har inga siffror på vad man kan spara in på ett år men låt säga att du spenderar 2000kr i månaden på skönhet och i snitt har 20% rabatt på alla köp (på nätet är priserna oftast lägre än i butik) så är det 400kr i månaden man spar och på ett år är det 4800kr på ett år! Det är flygbiljetterna på sommarens resa!

*inlägg i samarbete med Rabattkodsidor

(2) Comments

  1. ”Vad spelar det för roll om man spar in pengar på shoppa online, det var inte så dom rika blev rika utan det var på investeringar.” Du skrev att ”rika” personer blev ”rika” på att köpa med mängdrabatt. Jag förklarade och gav ett exempel på att ”rika” personer inte beter sig som du tror. Exemplet var från mitt eget liv och jag reser för ca 150.000 kr varje månad så om jag sparar 500 kr på att köpa skor tax-free är det inte värt besväret att bära dem. Att handla billigt on-line är inget jag sysslar med. Jag använder inte sådana kläder, skor, smycken etc. En vanlig ”medelsvensson” blir inte rik på att spara in på utgifterna. Dessutom är de personer som har ”framgångsbloggar” inte framgångsrika!

    1. missjennie says:

      hmm, hoppas du har bonus på dina 150 tusens kronors resor! Nej man kanske inte blir rik på det men eftersom en medelsvensson har låg lön så räcker den betydligt längre och då kan man därmed unna sig mer saker!

      Jag känner inte till några framgångsbloggar, bara poddar så har svårt sätta mig in i den frågan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.