Bra tips

Hämta ut ordrar en och en eller fler i klump?

Samarbete med Shoppasmartare

Hej vänner, idag har jag redan fått min order från NAKD, verkligen snabbt måste jag säga. Det gillas!

Hur är ni, går ni och hämtar ut era ordrar direkt eller tar ni dom i en klump? Jag försöker ta dom i en klump för att spara in tid, men den stora nackdelen är att det kan bli tungt och att jag inte orkar att samtidigt passa på och handla mat. Mitt postutlämningsställe ligger dessutom precis vid mitt gym, så det blir alltid lite dålig känsla när jag känner att jag är och hämtar ut mer paket än vad jag är på gymmet.

Inom kort kommer paket med Budbee, så smidigt att få paket hem och en större del av mina paket är faktiskt DHL och Schenker och dit är det närmre att gå.

Shoppa nya vårkläder 2021

Så här till våren, visst det är snö ute nu men vårmodet har börjat komma in så det är svårt att inte börja suktas. Här kan du spana in vårtrender 2021.

Jag tipsa om en rabattkodsida som heter Shoppasmartare som har massor av rabattkoder. Men även bra erbjudanden som råder.

Vårmode 2021 – nyckeltrender enligt våra skandinaviska designers
  • Trend 1: statement-trenchcoat. Ju större, desto bättre. …
  • Trend 2: väst. Vårens absoluta måste ha-plagg, enligt våra skandinaviska toppkreatörer, är västen. …
  • Trend 3: mönstrade tights. …
  • Trend 4: shorts. …
  • Trend 5: vit klänning. …
  • Trend 6: pastellkostym. …
  • Trend 7: läder.

Vilka vårtrender kommer du haka på? Jag personligen tycker om västtrenden, blivit såld på läder!

Det bästa med vår är få shoppa nya kläder och rensa ut det man inte behöver. Jag kastar inga kläder utan jag ger bort till vänner, byter eller säljer kläder. Det som är slitet och inte går att sälja lägger jag i en kasse och lämnar som tyg på HM och det ger 50 kr per påse.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.