Bra tips

En mer personlig begravning

Samarbete med lavendla.se

Alla ska vi någon gång dö och nu med smarta digitala tjänster med Mobilt BankId kan man numera själv strukturera upp sin begravning. Vet inte om ni är som mig men vissa låtar jag har hört förknippar jag med vissa tillfällen i livet. Så när jag hör dom så tänker jag tillbaka på den dagen och den personen jag hörde den med…Just nu känner jag inte att jag har någon låt som verkligen är mig men jag har några favoritlåtar…men när man väl har en låt men vill ska spelas upp på sin begravning kan man spara den här i arkivet.

Det verkar onekligen vara en hel del att tänka på om man är den som ordna med en begravning åt någon eller till sig själv Man behöver man känna till alla abonnemang personen har osv som ska sägas upp efter denne dött. Tänk då vad smidigt det skulle vara att ha ett färdigt dokument med alla den informationen att tillgå. Jag tror jag kom i kontakt med Lavendla begravningsbyrå i Stockholm första gången via Veckans Affärer eller liknande där jag läste att dom hade hittat ett håll i marknaden med göra allt med begravning digitalt, så himla smart! För det kan nog vara väldigt stressigt att behöva ta beslut när någon sitter och väntar framför en på en begravningsbyrå,  i alla fall är jag sådan som gärna vill veta alla mina alternativ innan beslut så att det inte behöver bli onödigt dyrt. Jag hade gärna använt mig av denna tjänst, men jag frågar mig själv nu är kan man tipsa den man ska behöver göra detta åt att redan nu logga in och förbereda sina val? Det kan ju vara lite känsligt ämne att ta upp. Det hade verkligen underlättat för oss som anhöriga att allt redan är klart, denna tjänst finns givetvis på alla orter i hela Sverige!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.