Bra tips

All inredning på ett och sammaställe

Samarbete med Inredningshoppen.se 

Kan jag spara tid och få något gjort fort då hoppar jag på det direkt, jag tänkte därför tipsa om en grym sajt som heter:Inredningsshoppen som samlat det bästa inom inredning på ett och samma ställe.

Det är inredning från 10+ shoppar och till bra priser. 

Ibland kan det var svårt att veta vad som är trendigt i inredningsväg och vad som passar ihop med vad och här finns det tips och olika kategorier  i shoppen

Personligen hade jag gärna handlat hem en fåtölj som jag kan ha som en station för kläder på kvällen, därefter skulle jag vilja ha en stor kruka med en större grön växt i. Men även en snygg spegel att spegla mig när jag går ut från lägenheten. Skulle även uppskatta ett snyggare skrivbord och en fin stol att sitta vid där. Det finns en del att ta tag i om jag verkligen skulle vilja. Överlag har vi nog samma inredning väldigt länge, det följer liksom med över tiden. Första hemmet ”flytta hemifrån känslan”, sen när man fått mer pengar då blir det lite finare inrett, sen blir man sambo och då flyttar man ihop och inreder på nytt och hälften försvinner om man har otur. Sedan flyttar man kanske större och skaffar barn och då ska det inredas igen. Man borde på ett vis ägna mer tid åt sitt hem för där spenderar man väldigt mycket tid.

Bra inredning kommer man långt med

Det som är mest irriterande för dom flesta är bristen på förvaring, snygg förvaring, att se plotter hela dagarna irriterar mig mycket. Det tar bort fokus! Därför tycker jag det är väldigt trevligt med alla fina byråer, skåp och så vidare man kan inreda med lite varstans som man kan köpa hos Inredningshoppen.se . En sak jag har tänk på är att jag uppskattar att ha lite stationer med liknande saker på fler ställen, tex pennor, jag vill gärna ha ett ställ vid sängen och ett vid skrivbordet för jag vill inte behöva anstränga mig i onödan trots att det är nära. Det är därför viktigt ha nattygsbord som rymmer viss förvaring.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.