Bra tips

365 dagar = 365 middagar här är bra middagstips

Har ni tänkt på hur många middagar det går på ett år? Ännu fler om man räknar in luncher som är som en middag, då blir det riktigt många middagar att äta. Det kan bli ännu fler om man ska laga så mycket varierad mat. I en del till mitt hälsosamma liv har jag börjat laga mer mat, det blir främst husmanskost för det tycker jag är godast. När jag vill krydda vardagen går jag ut och äter och det blir några gånger i veckan! Men om sanningen ska fram är hemlagad mat godast.

Hemlagad mat är billigast och nyttigast

Diskuterade med en vän nyligen som bott i Usa och hon berättade om allt socker som finns i maten där. Där kryddar dom maten med socker och visst det blir super gott men det skapar ett socker beroende. Jag föredrar äta mat utan socker, mindre salt och gärna i kostcirkeln. Det har divideras om den cirkeln med, men jag måste säga att den är ultimat för mig när det gäller att hålla mig mätt. Jag har hittat en sajt som har bra middagstips  

något som verkligen kan förenkla vardagen för den som är som mig och aldrig kan komma på vad jag ska äta!

Protein, kolhydrater och grönt det vill jag ha på min tallrik!

Hemma i min familj gör dom veckas matschema och det är egentligen det ultimata, det är något jag aldrig skulle orka göra och jag lagar middag så sällan som möjligt men gärna mer när det väl blir av. Det finns dom som älskar att laga mat, hitta en sådan på jobbet och fråga om du får köpa in sig i dennes matlagning så kan du få lunch varje dag på jobbet för en billig peng, väldigt bekvämt. Detta är inget jag lyckas med ännu men det är verkligen något jag hade kunnat tänka mig att betala för!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.