Uncategorized

Tonfisk är en favorit hos mig

Tycker du om tonfisk? Jag älskar det, det är så himla fräscht och nyttigt med för den delen med. Tonfisk hör till en av mina favoriträtter. I fredags var jag och några tjejer på middag på Wassa eggen och det var mycket trevligt. Jag har aldrig tagit mig tiden att gå dit innan men det var mycket bra mat där och det var större än jag trott med en bar med.

Se så fräsch tonfisk, detta är ett bräde för 3 personer och så tog jag potatisgratäng till och vitt vin.

Först tog vi ett från vinlistan men det var för fruktigt för min smak ,så därefter tog jag husets vin. Många hade nog tyckt jag bytt ner mig men jag kände jag bytte upp mig. Jag föredrar vin som är mer som Risling och ha is i det. Jag brukar ofta ta husets för det neutralt och då det ändå inte finns ekologiskt vin under 3 % socker.

Kvällen var väldigt trevlig och det blev mycket skratt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *