Vill bli mer frisk funderar på hälsokontroller via blodprov

Har du något gång tagit ett tagit blodprov för att göra en hälsokontroll när du varit sjuk? Det har troligtvis alla gjort, men har du analyserat svaren du fått? Troligtvis inte, det är nämligen så att tar du ett blodprov via vårdcentralen får du veta från läkaren om du veta om du behöver behandling eller om du har brist på något och behöver göra en åtgärd. Men det du som patient får faktiskt inte mer djupare information om dina värden, dina värden kan du klicka in på mina vårdsidor och om du har tur kan du hitta något vettigt.

Men det är så mycket mer, jag har kikat på mina resultat och där kan jag se mina värden på vitaminer. Jag kunde se att jag inte hade brist på något men att jag låg på mitten? Det saknas tydliga referensvärden, men hur ska jag som patient bli mer frisk på sikt om jag inte får någon information att utlösa från min hälsokontroll?

Nej, det är bättre att beställa en hälsokontroll via ett företag vars huvudfokus är att ge dig information om din status! Gå in vårdcentralen och skicka iväg ditt blodprov till: https://medisera.se/

Blodprovs analys kan visa

  • Analysen konstaterar normala eller avvikande blodvärden jämfört med referensvärden.
  • Blodprovstagning med hög klinisk standard i samarbete med bl.a. Karolinska Universitetslaboratoriet
  • Svar från legitimerad läkare som kommenterar provsvaren. Dom ringer upp om de är gravt avvikande.

Det finns olika nivåer på hälsokontroll och jag vill gärna göra den omfattande varianten. Priserna är från 590 kr- 1390 kr.

För dig som vill få en grundlig analys genom en bred uppsättning av blodmarkörer tex om du upplever symtom som kan bero på låga eller höga värden.

 

Jag måste testa detta, jag orkar inte var sjuk jämt!

Kommentera