Uncategorized

Viker söndagen åt jobb

Idag ägnar jag denna dag åt att jobba, nu håller jag på att ta igen som sista timmarna. Jag behöver även blogga lite på min nya skönhetsblogg som går riktig bra. Jag har redan tjänat pengar på den och jag tror på sikt att den kommer generera en hel del på sikt. Det är en blogg helt utan dåliga sponsrade inlägg!

Om ett par timmar kommer en vän över som vill få tips hur hon kan strukturera upp sin event-verksamhet och arbeta med sin sajt mm. Det kommer bli en kurs i excel för henne, livet går ut på strukturera listor och spara in tid enligt mig. Egentligen har jag väl inte ”tiden” för detta, men det är en del i min strategi att hjälpa andra för själv bli ännu mer framgångsrik i det jag gör. Säkert kan jag lära mig något, det ska blir roligt 🙂

Många kör bara på hela tiden, glömmer att reflektera. Jag har använt hela fredagen och lördagen till att reflektera!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.