Uncategorized

GRAZETTE OF SWEDEN XL Concept

GRAZETTE OF SWEDENXL Concept är ett hårvårds serie  jag nyligen i en goodiebag och här får man stor flaska alá XL, 400ml. Det räcker evigheter, för ni vet väl att man inte ska ta mer bara för det finns mer? 

Märke: GRAZETTE OF SWEDENXL Concept

Produkt: Volym schampo

Pris: 159 kronor

Storlek: 400 ml

Inköpsställe: >>Köp den här

Produkttyp: Stärkande schampo som ger fylligt och livfullt hår. Milt, sulfatfritt och färgbevarande. Fungerar bäst tillsammans med Thickening Mask.

Recension:

Den doftar gott, jag skulle kunna tro att det är något med äpple. Det är mer åt det fräscha hållet. Den ska vara väldigt vårdande också vad man ser på den. Jag upplever faktiskt att det blir väldigt bra volym på mitt hår och det blir inte snabbare fett heller.  Just nu kostar den endast 159kr och för att få så här mycket schampo för pengarna som är skonsamt är verkligen billigt. Ett bra schampo helt enkelt.

Om jag ska säga något negativt tycker jag att den är lite för ringning, det är lika löst som tvål. Det är inte riktigt vad jag uppskattar. Jag skulle säga att detta är ett bra sommar-schampo för det är fräsch doft men det är ingen ”lyx alla salong doft” som är min smak.

Betyg: 7,5/10

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.