Uncategorized

Välmående kommer inifrån

Jag har varit iväg på mässa 2 dagar denna vecka som varit super trevligt. Jag tänkte att jag slänger upp lite info om det vid ett senare tillfälle.

Jag har verkligen tänkt på det här med att hälsa kommer in inifrån och hur mycket tid vi än lägger på att träna så kommer vi inte få resultaten vi vill om vi mår skit på insidan. De är ganska så självklart kan man tycka. Men vardagen har mycket saker att göra, tjäna in pengar, handla hem mat, göra karriär. Sen på det är det människor runt dig som stjäl din dyrbar tid.

Fram med klockan och avsätt mer tidsbegränsade aktiviteter, jag ogillar starkt när ett möte ska ta 1 h och så vips har det gott 2 timmar. Sådant kan verkligen förstöra en hel dag för mig!

Jag har så svårt för människor som inte förstår att jag inte vill slösa tid på onödiga saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.