Karriär

Komma vidare i livet

Idag hade jag ett härligt kreativt arbetande med min kollega, som är en av få som tänker likadant när det gäller arbete. Vi satte några kortsiktiga mål, effektivt för få mycket gjort snabbt!

För att lyckas bättre så behöver vi satsa mer tid och jag har nu ikväll suttit och raderat några saker som stjäl tid för mig för hinna med det som faktiskt tar mig längre fram när det gäller inkomster. Tänk om jag hade tänkt så här tidigare, men så kan man ju kanske inte tänka. Det viktiga är att man börjar någon gång och jag har många arbetsår i mitt liv.

Det är som det här med sparande, vissa börjar med det precis innan dom ska fylla 60 eller senare. Bättre sent än aldrig. Livet går i ett, stanna upp och reflektera, vilka umgås du med, vad gör du aktivt i planering i livet.

Fundera på vad du vill uppnå med 2021!
Det är bra att sätta kortsiktiga och långsiktiga planer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *