Inredning

Ett bra tips vart man kan köpa fina tavelramar

Det är ju väldigt trendigt med att ha posters och andra vackra kort på väggarna och extra trendigt är det att skapa sig en tavelvägg. En vän till mig som är pysslig hon brukar ofta fylla sina tavelramar med personlig konst hon stöter på i vardagen. När man tänker efter är det säkert en hel del som är fint som man kastar som skulle se riktigt flott ut i en tavelram.

tavelvägg

Jag bara älskar denna väg med träkanten sådär nedtill och alla fyrkantiga tavlorna på rad, nästan för många men ändå inte. Det får mig att tänka på ett eget Art Gallery.

Ser ni vad detta är? Jo det är en inramad Hermes scarf, så snyggt.

Det är detta jag menar att konsten finns ofta i hemmet, tyvärr äger jag ingen passande scarf i rätt storlek att ramma in men jag hade mer än gärna haft det på mina väggar 🙂tavla ananas

Om man inte har några egna ideér med vad man vill fylla sina ramar men kan man välja från Posterstore breda utbud på stilren fotokonst. Här ovan kan ni se min nya favorittavla med en ananaskrona, jag älskar verkligen den. Måtten 50×70 cm och jag valde ram i svart trä.

Ramarna som finns i färgerna, ekträ, guld, silver, koppar och svart är lätta och väldigt lätta att öppna på baksidan. Det är några flärpar man skjuter åt sidan. Man kan typ hinna montera ihop sin tavla på under 5 minuter inklusive packet öppning.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *