Inredning

Inredning väggarna med posters av hög kvalitet

Samarbete med posterland.se

Ni som följer mig vet att jag tycker om inredning och tavlor. Ett hem med kala väggar är inget hem enligt mig. Jag vet att det kan ta emot att skapa det första spikhålet på en helt kal väg, men när du väl gjort det kommer du inte ångra dig. Jag har några nya posters från posterland.se och jag tänkte berätta lite om dom. Sen jag lade min order så har jag hunnit att flytta och det ska bli roligt att hänga upp dom i nya hemmet. Faktum var att jag visste att jag skulle flytta och därför var det lägligt att beställa nya posters online för att inreda.

Jag har ett tema på mina tavlor här hemma och det är att ha några som går i beige, fotoprint till köket med champagneglas och poster med arkitektur från Paris med släng av turkost i sig för att det är så vacker färg.

 

Hänga upp tavlor tips

Nedan kommer jag ge några bra tips på hur du kan hänga och styla ditt hem med tavlor och posters.

 

Använd en tavellist

Vill du variera dig ofta så kan en tavellist vara något för dig, här kan du flytta runt tavlor när du känner för det och det är väldigt snyggt att ha tavlor lutade.

Tavlor ovanför bänk

Att luta en tavla mot en bänk är fint, det är något jag själv gjort förut. Numera väljer jag att spika fast tavlan ovanför bänken för att den inte ska ramla ner. Det är väldigt fint att ha en kruka med blommor och matcha krukans färger med tavlan. Tänk accentfärg.

Gröna växter och tavlor med natur

Grön är en färg  är lugnande och är väldigt fint att inreda ett hem med. Matcha tavlorna med gröna härliga växter.

Tavelvägg

Tavelvägg är något som aldrig går ur tiden och är väldigt praktiskt om du tycker om att ha många tavlor. Att köpa stora tavlor är kostsamt och mindre tavlor tillsammans ger en vägg av konst. Det är lätt att matcha tavlor med varandra men försök att ha samma ramar för få en enhetlighet. 

Hänga upp affischer utan ram

Washitejp passar dig som vill hänga upp posters utan ram och inte få märken på väggarna. Jag är lite sugen att testa att hänga upp tavlor med ​​självhäftande spik från Command, har du provat det? Det verkar väldigt praktikt faktiskt och lämnar inga hål. Jag ska ta och prova med en mindre tavla med en vikt under 5,4 kg. Det verkar otroligt smidigt för att man kan ta loss tavla flera gånger och verkligen få den rak. Bakom varje tavla i min gamla lägenhet är det ganska många felspikade hål.

Köp tavlor i par

Det är också snyggt att ha likadana tavlor bredvid varandra.

Tavlor med Paris tryck, från Posterland.se

 

Bästa tipset för hänga upp posters

Nu har jag dock lärt mig det bästa tipset för att hänga upp posters. Ta ur tavelpappret som ingår i tavlan du köpt och använd den och provhäng i rummet du vill ha tavlan. Mät sedan från kanten av tavlan till fästet och ha med det i beaktning när du spikar i spiken. Sen är det bara hänga upp tavlan perfekt och just det använd gärna ett vattenkompass om du inte har ett bra ögonmått.

Slutligen: Det var snabb leverans från Posterstore.se och bilderna kom platta i paketet med tavlorna vilket var positivt tycker jag för då slapp man ”platta ut dom”. Tavelramarna köpte jag med från samma butik och dom är gjorda av plexiglas av hög kvalitet för dom glänser precis som riktigt glas och det tycker jag är väldigt viktigt att det ser lyxigt ut. Är du sugen att inreda väggarna med ny konst besök Posterland <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *