Träna på varmare breddgrader

Vilket svettig pass vi avverkade idag på gymmet, 30 minuter av spinning! Inte att leka med. Vad enormt mycket roligare det är att träna tillsammans med en vän, det är trots allt en hel del dötid emellan åt där man stå och “vila” mellan setten och prata loss.

Det får mig tänka tillbaka när jag och Linnéa var på Gran Canaria och hade det bra. Läste precis på Zaras blogg om att träna i solen. Hur underbart är inte det? Faktum är att jag även satt och Googlade hur man får dra av friskvård. Är du med i ett företag kan dom gott väl bjuda på en resa där ni kan kombinera med fortbildning och friskvård.

Eller att man slår slag i saken och åker på en träningsresa med en vän eller två. Det är egentligen något man nästan kan gå plus att göra, visst man kanske går ner något kilo eller så och kommer hem helt mjuk i kroppen efter all massage man fått. Men är man på en spa-anläggning hinner man ju inte råka slinka in i olika butiker och slösa sina pengar där. Istället kan du få mer tid över att rannsaka dig själv och bli en mer effektiv bättre människa när du kommer hem.Nej det här står väldigt högt upp på min to-do-list att jag får göra. Vet inte om ni varit på Gran Canaria? men det är riktigt bra shopping i deras huvudstad.

Att överdrivet turista har inte riktigt varit min grej, fina restauranger, spa, shopping och se fina byggnader medan det är min melodi.

Kommentera

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds