Tips på spännande adventskalendrar

Lika säkert som att Kalle Anka visas på SVT på julafton så kommer det i år att komma ut nya adventskalendrar för vuxna att köpa. Kalendrarna innehåller allt från kaffe, choklad till skönhetsprodukter och underkläder. Nästan alla kan hitta en passande kalender – oavsett ålder, kön eller intresse.

 

Här kommer en liten spaning över intressanta adventskalendrar, med inspiration från adventskalenderguiden, att se fram emot i år.

Kalendrar med delikatess-lakrits

Det finns flera tillverkare av delikatess-lakrits i Sverige, och flera av dessa ger även ut sina egna julkalendrar. Både Lakritsfabriken och Lakrids by Bülow ger exempelvis ut sin egna adventskalender med premiumlakrits.

Den mest populära lakritssorten brukar vara de chokladdoppade och smaksatta lakritsbitarna.Varje år brukar det komma nya smaker på lakritsbitarna, ofta med någon julig kryddning som kanel eller saffran.

Adventskalendrar med 18-årsgräns

Adventskalendrar är ju historiskt något man ger till barn, men efter att adventskalendrar för vuxna blivit allt vanligare har även adventskalendrar som verkligen BARA är för vuxna även kommit.

Det är alltså kalendrar med erotiskt innehåll som vuxenleksaker, underkläder, massageoljor och liknande. Dessa kalendrar är framför allt för par som helt enkelt vill prova på något nytt i sängen.

De erotiska kalendrarna ges ut av exempelvis Sinful, Mshop och Amorelie. Ofta innehåller vuxenkalendrarna produkter för flera tusentals kronor som man får till ett betydligt bättre pris genom att köpa kalendern.

Julkalendrar inom skönhet & hudvård

Många märken inom skönhet, hudvård och hårvård ger ut sina egna kalendrar där man samlar ihop det bästa från sitt sortiment.

En sådan skönhetskalender kan innehålla saker som smink, nagellack, schampo och hudkrämer. Allt i småflaskor så klart så att man kan prova på många olika, perfekta för att packa ner i necessären och ta med på resan.

 

Det är så klart flest kalendrar till damer, men det finns även några skönhetskalendrar för män med produkter inom skäggvård och hudvård för honom.

Håll utkik efter årets skönhetskalendrar från Kicks, Lyko, Åhlens och Saint Laurent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.