Bra tips

Nya trenden, spetsunderkläder som skymtar fram

Hur snyggt är det inte med den nya underklädestrender med massor av spetsunderkläder med eller att bära spetsbodys som syns lite sådär nonchalant i urringningen på en skjorta? Jag tycker det är riktigt fint med olika bodys och det är verkligen ett plagg som lyfter fram de kvinnliga formerna.

Ut med det gamla in med nya underkläder

Vid varje nytt år så tycker jag att det är extra viktigt att rensa ut lite bland underklädeslådan. Själv har jag 3 lådor ägnat åt det. Precis som med kläder så behövs det olika typer av underkläder för olika tillfällen och plagg.

Olika underkläder för olika typer av plagg

Bland det fulast jag vet är en illasittande bh som syns sådär opassande under kläderna. Och hur ofta har du inte sett någon som inte haft orken att införskaffa axelbandslös bh och har vikt ner axelbanden?  Det skulle jag aldrig ha, jag ryser när jag ser det.

Är det något som killar uppskattar så är det en välsittande och matchande underkläder. Det är något som de tyvärr inte får uppleva så ofta, då tjejer sällan har matchande underkläder.  Ett bra tips är därför att köpa en bh med flera likadana trosor för att mer matchande sett. Det görs ju även ofta olika model av trosa till samma överdel.

En annan sak som är är väldigt viktigt, är att anpassa tröjan du har över till det du har under, har du underkläder med mycket olika tygdelar kan det synas igenom dina plagg. Det är tyvärr inte så stilrent. Nedan kommer några inspirerande bilder med spets. Hitta bra underkläder hos Sasssystrar

Ni ser att det kan matchas med snygga casual kläder som tex med ovan kofta, hur fräscht är det inte med denna vita spets överdel?

 

(1) Comment

  1. Jocke says:

    Jag tycker string är det absolut finaste och sexigaste en tjej kan ha när det kommer till underkläder…Alla som använder det har mig helt lindad runt lillfingret, haha. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.