Uncategorized

Tips på bra primers

Jag nämnde att jag skulle göra ett helt blogginlägg om primers och här är det. Jag har funnit en favorit på primer och detta var verkligen oväntat att den skulle vara så bra. Nämligen en från Oriflame vid namn: Pore and Line Perfector.

Så här ser den ut på handen, den är genomskinlig och den känns som sammet när man lägger den på huden. Jag kan se hur mina porer blir mindre för det blir som en slät hinna på huden. 

Svårt få det på bild men den riktigt bra!

NovAge Pore & Line Perfector gör att du ser ungdomligare ut och ger fulländad hy på bara några sekunder med den specialutvecklade Opt-blurring Technology.

 

Märke: Oriflame, NOVAGE

Produkt: Creme som omedelbart minimerar uppkomsten av porer och fina linjer. Den unika formulan är enkel att applicera för att skapa en smidig, mjuk och matt finish.

Pris: 399 kronor

Storlek: 30 ml

Inköpsställe: oriflame.se

Produkttyp: Serum för stressad hud med porer,

Bedömning: Riktigt bra, till skillnad mot andra serum som kan spricka på huden om den inte är helt torkad från serum, fuktkräm, eller sonika spricka på huden trots hud och bli som korvar under foundation. Med denna kan man slarva med detta med då den aldrig har spruckit. Jag uppskattar verkligen resultatet jag får och den känns mycket skön på huden. Då har jag haft tex världens mest sålda Benefit POREfessional och den vinner över denna. 

Övrigt: Jag tror det är bra att ha primer för att inte trycka ner foundation direkt i porerna, primer gör även min bas bättre och att sminket håller sig längre. Detta kan tyckas som ett onödigt steg enligt många men det skulle inte jag säga. Det finns primers för olika behov, oljig hy, röd hy, torr hy, porig hy, så det är helt enkelt bara välja och efter det behovet du har.

Betyg: 10/10

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *