Uncategorized

Soprano ice recension

 

Det är på tiden att jag skriver en Soprano ice recension då jag har gjort mina behandlingar nu. WOW riktigt bra ni måste prova, det finns inget annat som är lika bra som Soprano ice, det är världens bästa hårborttanings laser bäst i test. Det finns många som har andra former av laser på sina klinker men tyvärr dom är inte lika mångsidig som Soprano ice som har fler fler våglängder i ett.

Varför inte alla klinker har denna kan man undra? Jo den är väldigt dyr att köpa in, det är endast fåtal klinker i Stockholm som erbjuder er soprano ice behandling för permanent hårborttagning. 

Modern laser hårborttagning funkar på alla hudtyper, alla hårfärger, på solbränd hy eller brun utan sol:ad hy, den gör inte ont! Jag gick till Akacia Medical för det är prisvärt och väldigt fräscht och bra där. 

Maskinen jobbar med kyla och jämfört mot vanlig laser så kan man svepa den över huden istället för punkt behandla och känna viss smärta. Dom svepande rörelserna gör att det blir mer effektivt behandlar och då maskinen beräknar tid på varje område behöver du inte bli orolig att något område blir mer behandlat än annat.

Tex gör du underben så behandlaren lagt på en gel på underbenet och markerat område som ska behandlas, ställt in styrka och klickat underben på maskinen. Behandlaren kan inte byta område tills det området anses klart av maskinen och det betyder att alla områden får exakt lika mycket tid. Du kund kan inte bli snuvad på dyra minuter av din behandling för att den som utför vill spara in tid, nej här får du exakt samma sak varje gång!

Tyvärr så är det mycket fusk inom skönhetsbranschen och jag förespråkar verkligen denna maskin för du vet vad du får för resultat. Dom som behandlar dig har dessutom gått kurs för sin maskin så kan känna dig trygg. 

Pris: Behandlingspaket 1
Bikini, armhålor, underben, 2900kr per gång vilket typ är standard för en tjej. Man behöver göra ca 6-8 behandlingar men bästa pris får du genom köpa ett paket på allt.

Det är som med allt, hängiven kund får bättre pris. Jag har aldrig förstått grejen påbörja något och inte slutföra eller frenetisk jaga bästa pris för varje sak man ska göra. Väldigt bra priser måste jag säga på Akacia Medical.

En klink om är rätt känd på laser hårborttagning tar 6200 kr för samma sak fast med en sämre maskin som är Cellox 20 som du inte kan ha solbränd hud, samt ej klarar knappt ljusa strån samt känns lite då jag har testat. Tacka vet jag Soprano ice!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *