Uncategorized

Soprano ICE Platinum Stockholm- det bästa inom permanent hårborttagning

Vill man ta bort hår permanent finns det en uppsjö med maskiner på marknaden, men den bästa maskinen är Soprano ICE Platium och den har Akacia Medical på sin hårtransplantations klinik i Vällingby i Stockholm. Dom ge inte bara håret tillbaka med Fue hårtransplantationer utan dom gör även permanent hårborttagning!

Soprano Ice Platinum

Soprano ICE Platium 

Är det absolut senaste inom hårborttagning, maskinen behandlar oönskad hårväxt på tre djup för att kunna ge en komplett och effektiv hårborttagningsbehandling för alla hud- och hårtyper. Oavsett hudtyp, hårfärg på hårstråna bli av med håret permanent. Att vaxa, raka, nopra med mera kan vara tidskrävande och för att inte nämna hur dyrt det är med rakhyvlar. Det blir väldigt mycket pengar på en livstid det med.

En annan sak som är otroligt skönt när man tagit bort håret permanent, är att man slipper raka bort sin brun utan sol!
Brun utan sol sitter nämligen på det yttersta lagret av hud och varje gång man rakar sig försvinner fejkbrännan!

[iframe width=”600″ height=”480″]https://www.youtube.com/watch?v=k-bbDwc3IcI[/iframe]

Fördelar med Soprano Ice Platinum :

  • kombinerar de tre mest effektiva våglängderna för hårborttagning vilket gör att vi kan behandla alla strukturer och djup.
  • Den har  YAG, Diod och Alexandrit och betyder att alla kan få permanent borttaget hår med denna maskin.
  • SHR teknologi värmer gradvis upp huden till en temperatur som skadar hårfollikeln och förebygger håret från att växa ut igen.
  • inbyggt kylsystem som förebygger eventuella bränningar och möjliggör en skonsam och smärtfri behandling.
  • genom gradvis upphettning av dermis till en temperatur, är effektivt och  skadar hårsäckarna och förhindrar därmed att håret växer tillbaka!permanent hårborttagning

Akacia medical har toppmoderna lokaler i centrala Vällingby och det kan jag intyga för jag har varit där. Som ni vet kom jag kontakt med dom för att jag  gjorde min  PRP behandling för få bättre hår. Företagets läkare har tillsammans erfarenhet av över 9000 hårtransplantationer och hårkliniken har en av Sveriges bästa priser utan att tunna på kvalitén. Tex så kostar Soprano Ice Platium nästan halva priset mot andra kliniker just nu. 

Visste ni att många tunnhåriga människor har ofta mer behåring på andra delar av kroppen? Kanske inte riktigt där man vill ha håret alla gånger, det är helt perfekt att man kan kombinera sin hårtransplantation med lite borttagning av överflödigt hår.

Jag tänker mig att jag ska ta bort håret permanent på hela benen samt på armarna, tänk så underbart att slippa håret där 🙂

– Inlägg i samarbete-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *