Inredning

Sommaren ska spenderar vid en Pool club

Samarbete med poolgiganten.se

Är det något som jag verkligen tycker om på sommaren så är det att hänga vid en pool på en Pool Club och i år är inget undantag. I år blir det dessutom att spendera sommaren i Sverige. Men faktum är att jag frågade en vän igår om hon var sugen att åka till Malta och det var hon, så förhoppningsvis reser vi en sväng i slutet på sommaren.

En annan vän till mig driver en väldigt bra guide på Instagram som och hon har precis tipsat om en pool att hänga vid så dit kommer jag åka till i sommar.

Detta får mig att drömma mig bort om jag hade en egen pool….

Men tänk om man kunde ha sin egna pool och bygga en bar, musikanläggning, ha sängstolar och Cabanas tak? Liksom bygga sin egna Beach club, det hade varit drömmen för mig och för minna vänner.

Människor som äger en egen pool eller landställe, eller båt blir lite automatiskt lite mer populära under sommartiden.

Nåväl…

Till anslutning till poolen så hade jag haft ett poolhus så att gästerna kan använda den faciliteten och att det även kan fungera som extra utrymme för förvaring av pooltillbehör.

Att vara värdinna kan nog nästa bli ett arbete i sig, så det är nog med fördel om man tänker strategiskt där. Kanske köper en drinkvagn eller några stycken så att man inte behöver bära på saker fram och tillbaka. Men även införskaffa en ismaskin som har kapacitet på stora volymer is, iskross och en slushmaskin.

Jag hade givetvis haft en fet handdukstation med broderade ”Pool club by Jen”. Det blir nog orangea handdukar till det turkosa vattnet och vita bäddar.

På Instagram ska min spellista finnas så alla kan följa vad vi lyssnar på, vilket är grym house i olika stilar. Ja ni hör ju min idéer om detta är ganska så omfattande haha!

Framåt kvällarna täcker man över poolen med poolskydd och grillar mat och avlutar i jacuzzin och kanske om man är sugen tar båten till någon trevlig hamnbar, som tex Sandhamn eller in till stan till Strandvägen.

Erkänn du hade velat bli bjuden till min pool va?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.