Inspirerande gym motiverar till träning

Jag satt precis och spanade artiklar om arkitektur och det slog mig att det byggs mycket hus och lägenheter med smart planlösning  nuförtiden. Byggtekniken Prefab är högt intressant och användandet av råmaterial. Men det slog mig faktiskt idag att gym ofta är tråkigt inredda Håller ni inte med mig att ett gym är ofta ett gym? Dom flesta ser likadana.

Om sanningen ska fram så hade jag faktiskt svårt ett tag att gå till mitt gym för det var sådan oinspirerande miljö där. Det slutade med att jag tillslut sade upp mitt gymkort. Men tyvärr så hittade jag inget bättre gym i närheten. Så det blev att gå  tillbaka till det gamla gymmet. Lyckligtvis så hade dom små-renoverat och målat om.

Tänka sig att grå/svart väggfärg kunde lyfta gym lokalen? det har jag aldrig trott. Kanske var det så att det kändes inte som ett riktigt gym med allt det vita? Det är trots allt en viss känsla som behöver förmedla  för att man ska komma in i träningsmode tycker jag.

Inreda ett inspirerande gym

Just när det kommer till att inreda gym så verkar gym mest vara inredda utan eftertanke. Ofta är det inte logiskt med all förvaring och inte så särskilt inspirerande träningsmiljön. Nu har jag inte gjort en sökning, men frågan om det finns så många som arbetar med att inreda gym? Vill du testa olika gym varje dag, testa Bruce träning med rabattkod.

Personligen så är jag mer för hotell gym och jag vill gärna ha det luftigt, rent och att dom som tränar där har rena kläder. Om träningstillbehören ligger i en låda hipp som happ, får det även mig fundera hur ofta dom rengörs.

Om jag hade möjlighet så hade jag gärna byggt ett poolhus på tomten och byggt mitt egna hemmagym. Tänk så underbart att ha möjligheten att träna i egen gym där ingen annan är och smutsar ner. Utövar man crossfit med egen kroppsvikt så behöver man inte särskilt många maskiner för att få en full kroppsträning. Det har jag lärt mig när jag tränat med hjälp av personlig träning.

Men även om jag hade mitt egna gym så hade ändå kombinerat med att gå till vanligt gym för få hjälp med träningen. Den extra pushen man får av en Pt är guld värd! 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.