Event

Slush recept med Marula Colada

Hej, mina kära läsare jag måste tipsa er om en av dom godaste sommardrinken jag smakat, nämligen en slush drink med Marula Colada. I lördags besökte jag Uppsala vin och deli mässa och provade lite drycker. Hos Marula var det en mindre party oas med skön musik, goda drinkar och så. Bästa utställaren på mässan!

Jag blev verkligen frälst i denna slush dryck och har fixat fram receptet åt er. Slush drinkar är grym drink format att bjuda på under somriga dagar, då det bli ju både gott, läskande och svalt i ett, som en isglass nästan, så nu önskar jag att fler nattklubbar har en  slushmaskin i sommar så att jag kan dricka mer av denna drink. Jag passade även på att prova lite andra drycker i deras sortiment, tex en shot med smak av vanilj och ingefära som var fräsch.

Vet inte om ni varit på en vin och deli mässa, men det var verkligen att rekommendera om ni tycker om vin, bubbel och sprit. Väl där köpte man olika häften med kuponger och så kan man testa olika drycker från 20 kronor styck, jag kom in efter jobbet och då var mesta i bubbelväg slut dessvärre förutom det som inte var ekologiskt. Men jag fick mig ett glas, så gott det var och vips så hade råkat köpa en bok om champagne med av en känd champagne mästare vid namn Fredrik Scellin. Den boken kommer göras sig fin som ett coffe table bok, bland mina andra böcker jag köpt på mig. Jag var även på denna mässa förra året och då passade jag på att köpa korv, korv och ost passar verkligen ihop med bubbel. Det var ett ännu bättre upplägg  i år då det fanns mer sittplatser att sitta och äta 🙂

Slush recept med Marula Colada

35 cl ljus rom
90 cl Amarula cream
30cl Färsk limejuice
35cl Sockerlag
1liter vatten
1liter Färsk annans pure
1liter Cocospure
Blanda alla ingrediensers och var noga vispa ner Limejuicen sist så de den ej skär sig, vispa hårt.
Låt kylas minst 2 timmar innan servering, och garnera med annan och en jordgubbe.
Här var en annorlunda shot, ett två delas glas för dom som tycker det är svårt att hälla lager på lager, fräsch mint och sedan något annat jag glömde bort vad. Men ni ser nedan på bild!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *