Vardag

Nya rutiner som går att hålla

Det är svårt det här med att man vill skapa sig nya rutiner som man vill hålla, det tar sin tid att komma in i det.

Att ha rutiner verkar viktigt

Vi människor behöver få känna oss viktiga i livet och behövda, det är därför många som inte har arbete blir mindre glada tror jag. Det är ändå en skön känsla att få beröm!

Lägga mindre tid på tråkiga saker och maximera tiden

En sak som jag märkt av är att jag har  behöver tvätta betydligt mer sällan på senare tid och det är otroligt skönt. Nyligen så var det rabatt på rabatt på Lindex och jag köpte en stor hög nya trosor! Faktum är att jag en gång hade jag en vän som verkligen höll på och tvättade extremt mycket och där tycker jag att vi som tycker om att shoppa har en stor fördel, vi har alltid något att ta på oss.

Jag tror nämligen att har man mycket kläder så sparar man tid i vardagen. Hur ska man kunna hålla koll på vad som är rent eller inte? Nej det är otroligt smidigt att ha flera liknande av samma sak, tex fler svarta kjolar. Förut var jag mycket för att saker skulle vara olika, men nu kan jag köpa samma tröja flera likadana för att det är ett vinnande koncept. En svart baströja, vitt linne osv det kan man gärna ha flera av varje!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *