Rabattkoder

Shoppa smartare med rabatter

Samarbete med Shoppasmartare

Hej mina kära läsare, nu är det löning och allt och jag hoppas det är bra med er? Jag har måste erkänna men att jag har shoppat en hel outfit med 20 % rabatt så det nu vill jag bara att mitt paket ska komma nu.

Jag vill passa på att tipsa om en inspirerande sida som heter Shoppasmartare.com som ger bra shoppingtips i vardagen och har fin fina rabatter online. Dom har även en stor Facebook grupp: Shoppa smartare,  där man får bra erbjudanden hela tiden, speciellt sådana kortvariga ”Flash sales”.

Ni vet ju som följer mig att jag tycker om att vara ekonomisk, eller ja jag tycker om att få mina pengar att räcka längre. Det gör dom ju om man väljer att shoppa på rabatt. Här i Sverige är inte rabatt lika utbrett som i Usa där du kan få rabatt på rabatt, det händer inte så ofta, men om det händer så får du notis om det direkt! 

Det nya är även Steg-rabatter och passar dig som hellre shoppar med sällan men mycket, den typen av shoppare är jag skulle jag säga. Det händer inprincip aldrig att jag behöver betala för frakt för jag når nästan alltid den magiska summan för frifrakt vilket är toppen!

Höstshopping…

Jag måste ändå säga att höstshoppingen är den som kostar mest, plötsligt vill man ha massor mysiga tröjor och man är törstig på shopping efter att ha hållit igen under sommaren då shoppingen inte är lika bra. Nya skor, stövlar, kappor, behov av strumbyxor, ja ni hör det är lätt hänt att det blir en hel del budget på shopping. Förresten vad bra MQ nya koncept har blivit med Marquet, här finner du MQ Marquet rabattkod !

Mitt bästa shoppingtips..

 • Är att skriv en ”shopping lista” och beta av den i takt med att du ser det du behöver. En sak jag har lärt mig är att man inte alltid behöver ta det dyraste för att det gör att man inte får sina behov täckta.
 • Läs alltid tyget innehåller för att avgöra vilken typ av kvalitét det är.
 • Försöka tvätta kläderna mer försiktigt så håller dom bra.
 • Införskaffa en steamer om du inte redan har det, välstruket ser alltid med polerat ut!
 • Skicka tillbaka onödiga plagg till retur!

2 kommentarer

 • Kamilla

  Verkligen smart och bra med en sida där tips och rabattkoder är samlade. På hösten svider det hårt i plånboken med allt fint som man vill ha och klickar hem. Ha en bra dag

  • admin

   Visst är det!

   Håller verkligen med, jag försöker satsa på kvalitet så att jag kan ha mina höstskor och jackor några säsonger men det blir alltid en hel del utgifter i samband med hösten.

   Ha en fin dag du med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *