När jag handlar skönhet online så är det med rabattkod

-samarbete med rabatterat.se-

Det är sällan nuförtiden att jag handlar skönhet online men nu börjar jag samla på mig lite behov så snart är det dags att handla,  Nordicfeel för dom har väldigt brett utbud och trevlig hemsida. Dom finns med hos Rabatterat så det är smidigt. 

More is more och det gäller att ha pengar på kontot när det är rea-tider, 50% eller mer pågår just nu.. Är det inte minst 40% så handlar jag inte på rea för det är för mig endast en prissänkning, gärna rabatt på rabatt vill jag ha och det är som tur väl möjligt. 

Sajten har dessvärre tyvärr glömt att göra en filtrering på procentnivå, trots det har den vunnit årets skönhetssajt några år i rad och jag har tyvärr inte tid skrolla mer än nödvändigt, men för dig som orkar kan du fynda. Det är lätt att komma upp till 599kr och då får du 100kr rabatt hos Nordicfeel och det är 16,6% på köpet. 

För ett par veckor sedan såg jag denna video med Bianca och då blev jag sugen att köpa hem lite Clarins smink.  När man handlar för 499kr får man en gåva, jag måste säga att jag älskar att få gåvor!

Det jag skulle behöva handla är: solskydd, mascara, en större necessär, någon god parfym. En lustig sak som jag alltid velat äga mer av men aldrig köpt är sådan paletter som har miniatyr av allting som man kan ha med sig i partyväskan. Jag gillar verkligen det och önskar jag ägde mer av det. Jag har haft miniatyr av ögonskugga och lite läppglans. Det är verkligen perfekt ha med sig för att toucha upp. 

 

Vad tycker ni är viktigast när ni handlar med rabatt? Priset eller procenten på rean?

 

 

2 comments / Add your comment below

  1. “Jag har tyvärr inte tid skrolla mer än nödvändigt.” Det är rätt! Time is money! Jag undrar vad du gjorde istället för att skrolla? Du fick säkert flera sekunder över. 😉

Lämna ett svar

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds