Rabattkoder

När jag handlar skönhet online så är det med rabattkod

Jag älskar att shoppa online med rabatt och jag är en sådan person som gärna handlar mer sällan men i större mängder. Att småhandla jämt och ständigt tar för mycket tid för mig, men alla är ju olika. På senaste året har jag satt i system att handla nästan all min skönhet online.

Shoppa skönhet med rabattkoder

Just nu råder det mängder med sommarrea och då blir det givetvis mer små-shopping vilket är superkul. Jag har faktiskt bunkrat med pengar och shopping behov för att kunna klicka hem det mesta jag behöver till rabatt med rabattkoder eller på sommarrea. 

Det blir väldigt mycket pengar att spara genom att faktiskt handla online i omgångar och jag skulle säga att var 3:e månad tar jag ett stor race med shopping.

Jag kan helt ärligt säga att det kan bli upp mot 20 paket att hämta ut på en vecka för mig då. Som tur var så finns numera Buddbe och olika appar för hålla koll på leveranser så att jag vet var jag hämtat och returnerat.  Men det är perfekt att göra för jag har ändå en rabattkod blogg .

Så som ni förstår så är More is more och det gäller att ha pengar på kontot när det är rea-tider. Vissa butiker har just nu 70 % rea och det är verkligen inte dålig rea.  Är det inte minst 40% rabatt så är det ingen “riktig rea” enligt mig utan endast en prissänkning, gärna rabatt på rabatt vill jag ha och det är som tur väl möjligt.

Vad tycker ni är viktigast när ni handlar med rabatt? Priset eller procenten på rean?

Rabattkod grupp på fb

Gå med i SHOPPA SMARTARE (KLICK)

 

(2) Comments

  1. ”Jag har tyvärr inte tid skrolla mer än nödvändigt.” Det är rätt! Time is money! Jag undrar vad du gjorde istället för att skrolla? Du fick säkert flera sekunder över. 😉

    1. missjennie says:

      Precis, vad gjorde jag då, jo jag fortsatte jobba!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.