Spa och hotell weekend i Uppsala

En människas liv behöver har roliga aktiviteter för kännas meningsfull, att åka till en närliggande stad och ta in på hotell i Uppsala kommer bli väldigt trevligt känner jag.  Jag arbetar sedan tidigare i Uppsala en hel del och jag tycker staden är trevlig, det är liten stad, bra shopping, bra mat, bra hotellutbud.

Mitt favorit hotell i Uppsala är från kedjan Nordic Choice Hotels –  Clarion Hotel Gillet för där har jag varit och ätit mat, haft conference och jag har vänner som bott där och lämnat toppen recensioner för det är så fräscht och trevligt. Så i September ska jag och min vän Linnéa uppleva Uppsala ”på riktigt”.

Vi ska börja trippen med shopping, ,Selma City Spa,middag på hotellet och sedan testa på nattlivet. På morgonen blir det hotellfrukost och sedan hemfärd till Stockholm. 

Hotell Gillet ligger mitt i smeten, rakt över ligger en trevlig bar jag tror jag vill besöka. Där tänkte jag att vi kunde höra oss för vart man kan gå vidare. Är det någon som vet något om nattlivet i Uppsala kommentera gärna med tips!

Från Stockholm tar det ca 33 minuter med SJ och det kostar cirka 95 kronor sedan är man mitt i smeten på 5 minuter från tågcentralen. Förra gången när jag och Linnéa bodde på hotell i så orkade vi inte spa:a och nu har vi sagt det är hög prio att vi gör det denna gång och inte tröttar ut oss för mycket på dom andra aktiviteterna. 

https://www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/uppsala/clarion-hotel-gillet/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.