Bra tips

Så kan du förbättra ditt sexliv

I samarbete med Sinful.se 

 

Det finns några saker man kan göra för att förbättra sitt sexliv och nedan är en lista på några tips som jag skrivit ihop.

Dålig kosthållning

Tycker du om skräpmat och fyller din kropp med raffinerade kolhydrater, mättat och transfetter så kommer det på sikt både sänka ditt blodflöde och påverka hur presterar i sängen. 

Ett bra tips är att skära ner på skräpet och äta mer naturligt och mer grönsaker och nötter. När du äter bättre så kommer du få mer energi i kroppen för sex!

 

Du hoppar över förspel

Vetenskapliga studier säger att har du förspel och bygger upp stämningen kan det göra sexet betydligt bättre. En studie med nästan 8 700 personer, både män och kvinnor berättade att sex:et varade längre när de inkluderade fler typer av stimulering i förväg. Det inkluderande, Oral sex, onani och sexleksaker.

 

För mycket salt 

Salt kan inte bara bidra till högt blodtryck utan även sänka din sexlust. Håll dig borta från färdigtillverkad mat som ofta har mycket natrium i dig, testa kryddor och örter i din matlagning!

 

Varva ner

Om du konstant känner dig stressad och orolig så kommer din kropp som ständigt får stresshormoner förstöra din hälsa och också din sexlust. Försök att komma underfund med vad som stressar dig och ta tag i dina problem.

 

Du har för hektiskt schema

När livet är för hektiskt så kan sex ibland vara det första som försvinner från din ”att göra” -lista. Men intimitet i din relation bör vara en prioritering.

 

Ni gör bara samma gamla vanliga

Variation förnöjer! Du kan har en vana att göra samma sak utan ens inse det. Testa att nya positioner, ställen, eller prova att lägga till nya alternativ som massage eller sexleksaker till din rutin från Sinful. 

 

Våga prata 

Om det är något med ditt sexliv som stör dig, eller om du har idéer om nya saker du vill prova, våga prata om det. Är du orolig för hur din partner kan hantera konversationen? Försök berätta runt dina känslor och reaktioner, inte din partners. Det hjälper till att starta dina meningar med ”jag” istället för ”du.”

 

Hoppas du tyckte dessa tips var bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.