Bra tips

Glassogram- ett presentkort med glass på sms & mail

Hos Sockerpasta kan du skicka presentkort på glass via sms och mail, och jag tycker verkligen att det är en underbar och uppskattad tjänst. Att sprida glädje och omtanke på ett sött sätt är en fantastisk idé. Möjligheten att överraska någon med ett presentkort på glass direkt via sms eller mail är verkligen charmig. Det är inte bara en enkel gest, utan också prisvärd, vilket gör det ännu mer tilltalande. Det är verkligen en perfekt presentidé som kan skapa glädje och väcka längtan efter en läcker glassupplevelse. Jag kan föreställa mig hur mottagaren blir överlycklig av att få ett sådant omtänksamt presentkort. Att kunna gå och unna sig en glass direkt ger verkligen en härlig känsla och säkert många glada stunder för dem.

Jag själv är definitivt en glassmänniska framför godis. Hos Sockerpasta skulle jag säkert bli överlycklig att få ett presentkort och genast gå och unna mig en härlig glassupplevelse!

Det är roligt att höra om dina glassfavoriter och att du har så många olika smaker som du vill prova. Glass är verkligen en njutning, och det är intressant att vi i Sverige äter näst mest glass i hela Europa. Att prova igenom olika sorter från Hemköp låter som en fantastisk idé, och det är kul att se din entusiasm för olika smaker och varianter.

Fördelar med små roliga överraskningar i vardagen

Små roliga överraskningar i vardagen, som presentkort på glass, har flera fördelar. För det första lägger de till en extra touch av glädje och positivitet i vardagen. Här är några fördelar med att ge eller få presentkort på glass som små överraskningar:

  1. Glädje och Omtanke: Presentkort på glass är en gest som visar omtanke och kan omedelbart sprida glädje. Att överraska någon med möjligheten att njuta av en läcker glass skapar positiva känslor.
  2. Prisvärd Gåva: Presentkort på glass behöver inte vara dyrt, vilket gör det till en prisvärd presentidé. Trots den överkomliga kostnaden ger det fortfarande mottagaren möjlighet att njuta av något gott.
  3. Enkelhet och Tillgänglighet: Att skicka eller ge bort presentkort på glass är en enkel och bekväm process. Det kan göras snabbt via sms eller mail, vilket gör det till en tillgänglig överraskning

Mina favoritglassar (kan typ inte bestämma ordning) 

  1. Twister
  2. Daim
  3. Solero
  4. Magnum strawberry white
  5. Piggelin
  6. Cornetto jordgubb
  7. 88:an

Visste ni att vi svenskar ligger näst högst i glassätande i hela Europa? Finland går om oss, och vi konsumerar ungefär 10 liter glass per person och år. Vår favoritsmak är vanilj, men personligen köper jag sällan vaniljglass om jag inte har jordgubbar eller hallon att toppa den med. Internationellt sett är det amerikanerna som toppar listan över mest glasskonsumtion.

Jag tycker verkligen att glass är fantastiskt gott och mättande. Som ni kanske vet har jag bestämt mig för att utforska så många olika glassorter jag orkar från Hemköp i Fältöversten, som verkligen har ett imponerande utbud av glass i lådor.

Det är något speciellt med att njuta av en läcker glassportion, och jag ser fram emot att upptäcka nya smaker och varianter under mitt lilla glassäventyr. Glass är verkligen en njutning som passar i alla väder och tillfällen. Vad är er favoritsmak?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.