Roliga memes och handsprit

I Corona tider och influensatider väljer att fler att arbeta via distans. Hur roliga är inte memes om när människor har möten via distans? 

Jag har aldrig  sett så mycket skämt om toalettpapper på sociala medier och skrattat gott. Men personligen om skulle bunkra saker, så är det nog inte toapapper som är nummer ett, då faktiskt inte magsjuka det rör sig om. Sedan är jag en person som brukar handla 2 x 9 rullar åt gången så att man inte sitter där papperslös. 

Bunkra mat

Mathem har så mycket att matleveranser i Stockholmsområdet att dom inte köra ut mat förens nästa vecka. Personligen har jag inte så stort lager på mat hemma som man kanske borde ha, men det är på grund av platsbrist. Kommer efterfrågan på skafferi att gå upp nu? Menar vi har tydligen för lite utrymme för torrvaror.

Hur roliga är inte recepten på handsprit?

Jag hade ingen aning om att man kunde göra egen handsprit, två vänner till mig har handlat hem massor av t-röd och glycerin. Dom kan nog klara sig länge på det. Tydligen enligt handsprit.shop så är hemgjort handsprit inte lika effektiv som färdigköpt handsprit. Sedan är viktiga det här med användandet av handsprit som går ut på att stoppa spridningen från sig själv till andra. Samtidigt så hjälper handsprit att döda bakterier. Så jandsprita gärna dina händer efter du lämnat ditt hem!

 

Håll avstånd från andra människor

Det gäller att hålla avstånd från andra människor, nu är det inte lika roligt att hosta publikt för att det kan misstas för Corona.

 

Undvik buffer

Buffer som erbjuder handsprit innan det är dags att ta mat är extra bra enligt mig. I utlandet är det mer utbrett med användandet av handsprit. Är det något jag undviker extra nu så är det att köpa lösviktsgodis trots att jag är sugen! 

 

Lärorikt

Hur tråkigt det här med Corona är så är det ändå lärorikt inför kommande influensatider. Äntligen så kanske människor tillslut förstår hur smittor sprids. Så i framtiden så kanske människor kan ta sig en extra funderare om dom faktiskt är friska innan dom går till sitt arbete och därmed undvika smittar ner halva arbetsstyrkan. Förresten är tydligen är karensdagen borttagen just nu.

Jag har under dom senaste åren varit rädd för bakterier, tvättar alltid händerna och undviker kontakt med slemhinnor om jag inte har nytvättade händer. Jag kan inte hälsa på någon och sedan äta plockmat med den handen jag hälsat med. Handsprit och handsprit servetter är alltid något jag har med mig. Glöm förresten inte bort sprita av din dator, din mobil och nycklar. Det ska göras regelbundet och det är något jag alltid gör. Allra mest efter du varit på gymmet! Just det, nu ska vi undvika gymmen! 

Ps hoppas ingen blir sjuk, kom ihåg glöm inte handspriten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.