Husdjur

Ridning och den exklusiva Equestrian ridsportstilen

Samarbete med Horseonline.se

När jag var yngre brukade jag rida och idag är det ingen jag fortfarande utöver. Däremot så tycker jag att hästmodet många gånger kan se fint ut och då speciellt Equestrian stilen. Faktum är att flera modemärken som Ralph Lauren, Hermes, har inspiration från ridstilen. Hermes boots skulle praktiskt taget kunna funka i häststallet och Gucci har horsebit

spännen som är fina som är inspirerat från ett bett. Den lyxiga stilen är med mörka tyger, läder, blir alltid trendigt till hösten, engelsk stil får mig att drömma att åka ut till bed and breakfast och besöka stallet.

Equestrian mode

Butiken Horseonline har det mesta för dig som tycker om att rida och vill du ta det ett steg längre kan du matcha din häst hästtäcke med dina kläder. Ridning är en dyr sport så det gäller att ta hand om kläder och satsa på klädvård. Personligen skulle jag inte vilja förvara hästkläder i mitt egna hem för jag tycker det kan lukta för mycket. Ett väldigt effektivt tips är att först dammsuga bort hår från dina kläder, filtar och schabrak innan du tvättar dem. Lämna in hästens vintertäcken till en miljövänlig kemtvätt. Vanliga tvättmaskiner är inte menade för att klara den uppgiften. Om dina kläder börjar lukta mindre gott så ​​häll ner cirka 3 dl ättikssprit i tvättmedelsfacket och kör ett 90-graders tvättprogram i en tom tvättmaskin.

Vet du att Equestrian betyder en ryttare på en hästrygg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.