fina_klanningar_fran_johnells_se
Shopping

Somriga klänningar från Johnells.se

Samarbete med www.johnells.se

Att bära fina klänningar tycker jag hör sommaren till och jag bär gärna klänning till alla olika tillfällen. Klänningar är något som verkligen smickrar sommarkroppen. Sommarens färg i år är gult och det är färg som passar otroligt bra tillsammans med en solbränna. Hos Johnells finns det en uppsjö klänningar i många kända varumärken som: Residus, By Marlene Birger, Ganni, Samsoe Samsoe, Gant, Lauren Ralph Lauren med många flera.

Klänningar i wrapmodell

Klänningar i wrapmodell är den modellen som passar dom flesta kvinnor skulle jag säga. Har du en mer rak kropp kan du ge illusionen av en mer kurvig kropp och har du mer av den kurviga kroppen så kan kroppen smickras väldigt bra i den modellen då det är mer snävt i midjan. Jag har några i denna modell och är fint. Många har lång ärm och det är bra om man inte kanske har så tränade armar som man önskade, passar helt enkelt på alla ålder. Dock skulle jag säga att dom mer korta varianterna är mer för de dom yngre.

Matcha en klänning

Ofta är klänningar i härliga färger och det tycker jag är fint att matcha med matchande nagellack på tånaglarna. Om klänningen är mycket färgglad skulle jag säga att man bör tona ner på accessoarerna. Matcha med en väska utan mönster gärna som matchar med skorna. Just under sommaren är det väldigt fint med kilklackar. Tex är det inte så fint att matcha färgglatt med svarta skor, svarta skor hör inte sommaren till. Men färger som lackat läder i beige, rosa, beiga skor, skimrande skor, vita skor osv det är mycket fint. Jag tycker stilen ”Ralph Lauren ” om det säger dig något är tjusig, det ser väldig classy ut och passar över allt nästan.

Mörkare klänningar är fint, men dom bör man enligt mig undvika bära på dagarna. En sak många inte tänker på är att inte ha för tydligt med bh-band som syns. Om det nu inte går dölja är det finare att ha tex vita rosa bh-band till en rosa klänning och matcha det med. Något jag tänkt på är att killar många gånger är mer för matchande outfits är tjejer, regeln med tre färger åt gången är ganska bra och den använder jag mig av. Köper man en klänning man inte har så mycket att matcha med kan det vara värt investera i något litet, clutch eller liknande så du inte behöver matcha en ljus klänning med en svart väska.

RESIDUS Harper

Är ett nytt märke för mig hos Johnells som jag tycker har mycket fina klänningar i min smak. Stilrena, fodral osv. Fodralklänningar är en stor favorit hos mig.

Residus är ett varumärke som fokuserar på klänningar med en cirkulär tankegång. Vi köper kvarvarande tyger med hög kvalité och med tänkt tänkande för det moderna samhället.

Spana in fler sommarklänningar du med vetja 🙂 

Vilken är favoritmodell på klänning?

<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *