Ekonomi

Release fest: Aktier-tre steg till ekonomiskt oberoende

Igår var jag, Anne och hennes vän Shiva (svårt stava) på event för Ola Lauritzens bok; Aktier – tre steg till ekonomisk oberoende skulle få lite fest.Denna bok ser jag framemot att läsa väldigt mycket, jag har sedan ett tag tillbaka öppnat aktiekonto men inte börjar för jag gillade inte upplägget på min bank. Fick tipset om två andra banker av Ola igår så ska öppna konto på en av som istället. Det gör mig inte ha fler banker för då glömmer jag bort pengarna jag har då jag redan har sparkonto på en annan bank för att inte röra dom pengarna.

Ola berättade att vissa lägger väldigt mycket tid på att välja ny dammsugare och lade dom den typen av research på välja aktier hade dom varit på god väg. Jag kände mig lite träffad då jag faktiskt är i tankarna köpa en dammsugare på mellandagsrean.

Boken bygger på tre steg, intro, lätt början och sedan mer avancerad nivå. Jag berättade till Ola om min ekonomiblogg att ska läsa den pärm till pärm och äntligen komma igång med detta. Då sade han att jag gärna fick ge feedback på boken som han kan ta del av för att ev skriva en uppföljare. Kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.