Att börja spara pengar

Jag har börjat spara mer pengar, jag är verkligen inte en sådan som bränner alla pengarna jag får in per månad. Dock så går dessvärre en hel del till företagandet. Men det är en sommar som kommer, det är ett flott boende jag vill åt och så vill jag inte leva på 3:e del när jag blir gammal.Det är så det kan blir om man inte planerar. Och jag ser mig absolut inte gifta mig för pengar!

Jag får ofta höra att jag inte har det man behöver i livet, dvs dyr bostadsrätt, men jag kan inte se mig framför att jag skulle spara stora summor på en låg lön. Jag skulle tex inte köpa en Chanel väska om det tagit mig flera månader spara…

Givetvis ska man spara trots låg lön men det ska man göra i fonder osv… Jag är med i en ekonomi sida på Fb, då jag är intresserad av ekonomi, speciellt passiv inkomst. Jag kom i kontakt med denna Investeringsguiden så kommer du igang med ditt sparande som jag ska ta och läsa, ska även läsa  boken Nätverka som även är skriven av Anna Svahn. Jag är ju ingen “akademiker” men jag tror det här aktier är min grej, jag är väldigt bra se mönster och logiskt tänk och Seo och ekonomi är lite besläktat.

Kommentera

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds