Hälsa

Proteinglass alla smaker

innehåller adlinks

Jag kommer testar alla smaker på proteinglass och i detta inlägg kommer jag uppdatera regelbundet med fler smaker jag betat mig igenom. En glassresande smakresa med andra ord! Proteinglass är riktigt gott och dessutom mättande.

Först ut är:

Njie Propud protein ice cream chocolate dream

Denna var väldigt nyttig och jätte god! Jag slukade hela burken som räckte länge under kvällen med sina 500ml och 300 gram.

Kcal: ca360kcal på en burk

Betyg: 8/10

Jag är normalt inget fan av chokladglass för jag tycker ofta dom är för starka i smaken men denna glass var väldigt len och god och föll mig direkt i smaken.

Njie Propud protein ice cream chocolate dreams

Fett 4,6 g varav mättat fett 3,9 g
Kolhydrater 9,5 g varav sockerarter 1,1 g varav polyoler 8,4 g
Fiber5,4 g
Protein10,7 g
Salt0,8 g
Laktos<0,01g / 100g

Kcal: 119kcal

Betyg: 10/10

Så god att jag kan tänka mig köpa den igen. Just ni ingen annan chokladproteinglass att jämföra mot men just nu känner jag mig helt nöjd. Pris verkar variera men Ica karlplan tror jag tog 47kr.

Detta märke har 4 smaker, choklad, vanilj, lemon och tropisk.  Se alla: Pro pud icecream

 

Lohilo Salted caramel

Tyvärr råkat kasta min egna blid på glassen, men inga problem jag köper den igen och äter och fotar åt er 🙂

Sötad med naturliga sockerarter från druvor och laktitol, är låglaktos och innehåller mindre än 1% laktos.Energi (kJ) 575 kJ.Det är 350ml och 175 gram i glassen och det motsvarar:

Kcal: 138 kcal per 100 gram

Fett (g) 4,5 g
varav mättat 3 g
Kolhydrater 11 g
varav sockerarter 7 g
Protein 13 g
Fiber 9 g
Salt 0,3 g

Betyg: 10/10

Jag tycker denna glas är jättegod och har köpt den 2 gånger redan, den är så fräsch och fin smak av salted caramel. Kan tänka mig äta den många gånger och trots jag åt hela bruken blev det inte mastigt. Jag har inte ätit så mycket glass på senare år och inte särskilt många salted caramel men det är av mina favoritsmaker på glass just nu.

Lohio har 5 andra smaker med, Cinnamon Bun, Double Chocolate,Chocolate Peanut, Banana Split, Cookie Dough och Caramel Chocolate.

Här finner du allt från LOHIO 

Det blir mycket glass för mig att prova, utöver detta kanske jag hittar fler smaker i andra märken! läs mer intressant ekonomi artikel om produktutveckling av Alvestaglass och Stallhagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *