Resor

Promenad i industrilandskapet

I fredags tog jag mig en tripp ner till Norrköping för att hälsa på min syster och familj men även för att ordna ett nytt pass. Väl nere visade det sig att jag inte bokat 14:10 för pass och hade missat ett steg i bokningen, men som tur var fick jag fota pass än då.

Jag flyttade ifrån Norrköping 2008 och den staden har totalt förändrad sedan dess, den känns lite som ”Mini Stockholm” med sina små butiker som vi är vana med här på Östermalm och så vidare.

Det är viktigt att någon trevlig promenadstråk runt måste jag säga. Vissa stadsdelar dom saknar det helt och att behöva gå mellan höga hus känns inte så givande skulle jag tycka. Kommer man ut på en promenad runt strömmen blir man alltid på bättre humör!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *