Bad och solning

Idag har jag haft en riktigt bra dag för jag har varit iväg och solat och badat. Det blev cirka 5 dopp tror jag. Långa dopp dessutom där jag låg i vattnet och svalkade mig.

Jag var på ett nytt bad för mig som var super och det heter Brunnsviken och det är station Universitetet och så går man en liten bit och så kan man välja på antingen klippor eller strand. Det var väldigt populärt ställe och bra, så hit kommer jag komma fler gånger. Det går smidigt åka dit med bil även.

Jag älskar verkligen Stockholm med alla dessa bad, längtar verkligen aldrig över att flytta ”hem” till Norrköping som inte har något bad i city överhuvudtaget förutom ett Badhus! Det finns inprincip inget jag saknar konstigt nog med min hemstad, när jag flyttade bestämde jag mig att det är för gott.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.