Projekt lunch på stan

Jag har börjat sakna det här med att gå på lunch på stan och ha det trevligt om dagarna. Det är därför dags att börja göra något åt det.

Så idag lade jag ganska så mycket tid på Linkedin som är ett forum  jag tycker är rätt så intressant att hänga på och jag insåg att jag glömt lägga in hälften av min kunskaper.

Jag har nämligen bestämt mig för att jag nu ska avancera inom strategier på nätet och e-commerce så. Det ska bli väldigt intressant att bli bättre på det. Så jag laddade ner en ljudbok om till och med 🙂

Det bästa med mitt yrke är att fler och fler börjar införa 7h arbetsdagar, vissa ha 6 h dagar med. Det är verkligen perfekt långt! Sen är det riktigt bra att man kan gå finklädd, flexibla arbetstider och mycket eget ansvar! Det omsätts så otroligt mycket miljoner inom marknadsföring så det är ofta inte snålt på fredas frukostar, fräsch inredning osv….. 

2 comments / Add your comment below

  1. “Jag har nämligen bestämt mig för att jag nu ska avancera inom strategier på nätet och e-commerce så.” Go, girl go!
    “…införa 7h arbetsdagar, vissa ha 6 h dagar…” Money never sleeps! Du kan inte prioritera efter hur lång tid du arbetar det leder bara till ett meningslöst liv i en belånad bostadsrätt eller villa i en närförort.

    1. Jo det kan jag ju, jag vill ju inte om jag inte behöver jobba med än 6-7 h per dag för jag behöver hinna jobba med mitt eget företagande på sidan av. Det här med byrå är för att lära mig mer kunskap tills jag startar min egna. Som en betald skola!

Kommentera