Skönhet

Populära områden för fillers

Samarbete med lounes.se

Börjar ditt ansikte få en tråkig, trött blick? Dina kinder kanske börjar urholkas eller så har dina läppar blivit tunna. Om du börjar att tappa volym i ditt ansiktet  så kan filler vara ett sätt att återställa en mer  ungdomlig kontur och filler under ögonen kan hjälpa till att lindra påsar och mörka ringar. 

Många vet inte vad skillnaden på botox och filler är

Botox få muskler att slappna av och kan hjälpa till att minimera uppkomsten av linjer och rynkor som orsakas av dina ansiktsuttryck. Fillers däremot det fyller ut och ger fyllighet till områden som har tunnats ut på grund av åldrande.

 

Vilka är de populäraste områdena för fillers?

Läppar, är det allra vanligaste området för fillers. Man kan ändra/fylla i konturerna, fylla ut läpparna, skapa gladare munvinklar och ta bort rynkor.

Andra populära områden för fillers är kinder, haka, runt ögonen och pannan. Läppar skulle jag säga passar de flesta. Olika saker passar olika bra på olika personer och de som utför dessa behandlingar är proffs på att vägleda till rätt val. 

  • fylliga upp tunna läppar
  • förstärka eller fylla ut grunda områden i ansiktet
  • minska eller ta bort skuggan eller rynkor under ögonen som orsakas av det nedre ögonlocket
  • fyll i eller mjuka upp utseendet på försänkta ärr
  • fylla ut eller mjuka upp statiska rynkor, särskilt i nedre ansiktetStatiska rynkor inkluderar de runt munnen och längs kinderna. Dessa rynkor är vanligtvis ett resultat av förlust av kollagen och elasticitet i huden.

Filler är för övrigt en behandling som passar både kvinnor och män och dom flesta behandlingarna som görs syns inte att man har gjort. Kanske man får en kommentar att man ser fräsch ut som att man haft en godnatt sömn. Här kan du gå till en skönhetssalong och göra fillers i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.