Hälsa

Parabenfria, växtoljebaserade och hudvänlig hudvård

Samarbete med Dermosil

Jag har med tiden tyvärr fått mer känslig hud som tyvärr är självförvållat utan min mening.

Jag är nog inte ensam om att använt hudvård som inte är så bra för oss. Jag som är skönhetsintresserad har fått mängder av hudvård och smink i olika goodiebags och provat det mesta. Egentligen har jag en normal hud som klarar det mesta och det har verkligen varit en fröjd testa massor av nya spännande produkter.

Hudvård ska vara skonsamt för våra hudar…

Men så nyligen så talade jag med en vän som berättade att hon fått som finnar under huden vid hakan som var som hårda klumpar. Klumpar som kunde sitta kvar i månader och som gjorde ont. Hon hade då gått till en hudläkare och fått veta att detta är en åkomma som uppkommit från att hon använt hudvård som varit för starkt för hennes hud. Nu vet jag inte vad detta tillstånd hette, MEN jag berättade då att jag hade precis samma sak på min haka som hade varat i över en månad. Det var svart på vitt, jag behövde sluta med vissa hudvård som inte skonsamma för mig.

Det tog 1-2 veckor tills att det  var dom borta och jag gjorde inget mer än att dra ner på ansiktsmasker från Korea. Det var där det började när jag började med tee tree oil rengöring…

Då uppkom mitt intresse för skonsam och dermatologiskt testad hudvård

Hela denna upplevelse fick mig en tankeställare hur dålig ens hud kan bli på sikt av för tuffa produkter på huden. Jag vill nu fokusera mer på sådant som är bra för min kropp. Det är inget roligt att få en torr hud för det är stark parfym i tvål osv. Ett hudvårdsmärke att lägga på minnet är: Dermosil vars hudvård är utvecklade för din huds välmående och utseende där alla produkter är parabenfria, växtoljebaserade och hudvänliga.

Jag har varit inne och kikat på deras sajt och jag kommer faktiskt ta och beställa hem lite saker, som duschkräm osv.

Kaura Duschkräm, 79 kr

Jag tycker att tvål som är lite mer påkostad än den man köper på Ica tvättar mer rent och torkar inte ut huden och min kropp blir ofta torr. Vissa tvålar på sajt har refill möjligheter, dock ej denna på bild.

Sajten har så man kan få bonus på det man köper samt fri frakt över 450 kr. Perfekt för den som vill bunkra upp och så. Vet inte om ni har hört om bastutvål och bastumask? Det har inte jag gjort, blev väldigt nyfiken på det!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.